OVER ONS

Een jarenlange ervaring, een persoonlijke service.

Geschiedenis Kantoor Dewitte

Onze geschiedenis

Op 19 december 1990 startte ons bedrijf onder de naam Verzekeringskantoor Dewitte NV. Onder deze vennootschap zette Mark Dewitte het pad verder van zijn vader Etienne Dewitte en grootvader Cyriel Dewitte. 

Van in het begin onderschreven wij een aantal principes waaraan wij vandaag nog steeds trouw zijn. Loyaliteit, duidelijkheid en transparantie dragen wij hoog in het vaandel.

Wij werken voor u!

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeftes. Centraal hierbij staat: uw financiële situatie, de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. 

Deze verlangens en behoeftes brengen wij samen met u in kaart om vervolgens een aanbod te creëren. Dit aanbod heeft als doel om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen. Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen. U kunt een beroep doen op de kennis en de ervaring van elk lid van ons team.

Verzekeringen Dewitte
Verzekeringen Dewitte

Altijd up-to-date!

Wij kunnen u een volledig up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. We bezorgen dit op uw verzoek elektronisch of op papier, volgens de afspraak met het kantoor.

Alle algemene voorwaarden van de aangeboden verzekeringspolissen kan u steeds terugvinden op de website van de verzekeringsmaatschappijen via de links op de website www.kantoordewitte.be. Wij streven ernaar dit op een periodieke basis te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen en conform de wettelijke bepalingen terzake.

Op zoek naar correct advies?

Contacteer ons gerust. Wij helpen u graag verder.

Onze troeven